Spuitwerk

Plafond spuitenHet spuiten van wanden en plafonds geeft een strak eind resultaat. De muurverf wordt zo egaal en gelijkmatig mogelijk aangebracht, waardoor er na de droging nagenoeg geen structuur zichtbaar is. Dit in tegenstelling als je de muurverf aanbrengt met een roller. Hierbij blijven bijna altijd banen en structuur van de roller zichtbaar.

Het gebruik van het airless spuitsysteem heeft een groot voordeel ten opzichte van de andere spuitsystemen. De muurverf wordt op hoge druk gespoten, hierdoor bereiken we direct snelheid met het afwerken. Daarom is het spuiten met een airless spuitsysteem zeer aantrekkelijk voor grote oppervlaktes.

Voorwerk
Verreweg de meeste tijd gaat zitten in het voorwerk. Deze werkzaamheden zijn onder te verdelen in twee categorieën. Het bijwerken van de ondergrond en het afplakken van kozijnen, deuren, trappen, keukens en dergelijke.

Afplakken
Airless latex muurverf spuiten is niet vrij van nevel. Ongeveer 30% van de verf gaat verloren aan overspray (spuitnevel). Om uw deuren, ramen, trap, keuken, vloer  en dergelijke te beschermen plakken we deze zorgvuldig af. Op uw vloeren leggen we stucloper. Hierdoor zijn uw kostbare vloeren en spullen gegarandeerd vrij van spuitnevel.

Het spuiten van de verf
Vers stucwerk wordt bij ons altijd twee maal gespoten. Afhankelijk van de zuiging van de ondergrond wordt er eerst een voorstrijk gespoten of tweemaal met latex muurverf waarbij de eerste laag verdund. Door het spuiten van deze eerste laag worden zuigingsverschillen opgeheven en zal er een goede hechting zijn. Dat is zeker bij het spuiten van meerdere kleuren belangrijk omdat de pas gespoten wanden afgeplakt moeten worden.

Bij reeds eerder behandelde ondergronden volstaat 1 laag latex/muurverf.

Top

Wij kunnen u helpen. Bel ons op (06) 15 05 2007

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze speciale aanbiedingen!