Nieuws

Jubileumjaar Schildersbedrijf Blokhuis

SAMSUNG DIGITAL CAMERA 

Jubileumjaar Schildersbedrijf Blokhuis

Dit jaar viert Schildersbedrijf Blokhuis zijn 10 jarig bestaan. Dat dit reden is voor een feestje, heeft u in het vorige interview met eigenaar Peter-Anne Blokhuis reeds kunnen lezen. “We hebben enorm veel positieve reacties gehad op onze jubileum-actie” aldus Peter-Anne. Maar liefst 10 klanten zijn afgelopen week verrast met een taartenbon die ze op een voor hun geschikt moment kunnen inleveren bij Spakenburg Taart.

Heeft u niet gewonnen, geen zorgen want het feest gaat door!

Het jubileum wordt allereerst gevierd met een nieuw logo en een bijpassende website. Geheel in stijl volgens de laatste ontwikkelingen, net zoals het schilderwerk wat Schildersbedrijf Blokhuis aflevert. “Onze nieuwe website straalt uit waar we voor staan: kwaliteit wat jaren mee kan gaan en betrouwbaarheid. Niet voor niets is onze slogan: als schilderwerk vakwerk moet zijn!” In deze tijd wordt de klanttevredenheid nog weleens vergeten en gaat het vooral om de prijs. Bij Schildersbedrijf Blokhuis hoeft u niet te kiezen! “Wij vinden de wens van de klant het belangrijkst, wij leveren de kwaliteit die u van ons mag verwachten.”

“Eén van die acties is dat als klanten hun woning laten schilderen en ook een laminaatvloer bij ons koopt en laat leggen, dan ontvangt de klant de vloer voor de inkoopprijs en krijg de klant over de arbeid van het leggen nog eens 10% korting. Dit allemaal bovenop de wintersubsidieregeling van 10% op het schilderwerk. Dit betekent dus korting op korting op korting!

Voor meer informatie en de acties: www.schildersbedrijfblokhuis.nl

 

 

Top

Geef een reactie

Verplichte velden zijn gemarkeerd *.


Top

Wij kunnen u helpen. Bel ons op (06) 15 05 2007

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze speciale aanbiedingen!