Prijzen

Acties

Wintersubsidieregeling binnenschilderwerk

10%korting

  • Wanneer u besluit om het schilderwerk per uur uit te willen laten voeren dan bieden wij u per man per dag 30 euro korting aan. De minimale omvang van de werkzaamheden moet drie mandagen zijn.
  • Deze actie is alleen geldig in de wintermaanden van 1 november t/m 31 maart.
  • Offerte

6% BTW tarief

Het schilderen van uw woning welke ouder is dan 2 jaar valt onder het 6%-tarief. Dit tarief is alleen van toepassing op het schilderen van huizen ouder dan 2 jaar die door particulieren worden bewoond. Het schilderen van nieuwbouwwoningen, bedrijfsgebouwen en -ruimtes, schoolgebouwen en kerken blijven belast met het 21%-tarief.

Onder schilderen wordt in dit verband verstaan het verwerken en aanbrengen van producten zoals lakverven, muurverven, vernissen, beitsen, behangen, voorbereidings- en voorbehandelings werkzaamheden voor zover deze activiteiten betrekking hebben op de diensten die schilders in hun hoedanigheid van schilder verrichten.

Om te beoordelen of een woning al dan niet ouder is dan 2 jaar is bepalend de begindatum van het bouwjaar van de woning volgens de gemeentelijke administratie volgens de Wet Waardering Onroerende Zaken. Wanneer een woning in verschillende stadia tot stand is gekomen, moet de woning tenminste voor de helft bestaan uit delen die ouder zijn dan 2 jaar om in aanmerking te komen voor het 6%-tarief.

Wintersubsidieregeling

Voor bedrijven, particulieren en organisaties zoals VvE’s is het aantrekkelijk binnenschilderwerk uit te laten voeren in de winter. Door gebruik te maken van de winterschilder en de subsidieregeling zullen de kosten van het schilderwerk voordeliger uitvallen dan wanneer het in de zomer wordt uitgevoerd.

De officiële winterschildersubsidieregeling is komen te vervallen maar Schildersbedrijf Blokhuis heeft voor het toekennen van de winterschilderregeling de volgende actie. Schildersbedrijf Blokhuis geeft voor de periode 1 november tot en met 31 maart een winterkorting van 10% op alle binnenschilderwerkzaamheden. Wanneer u besluit om het schilderwerk per uur uit te willen laten voeren dan bieden wij u per man per dag 30 euro korting aan. De minimale omvang van de werkzaamheden moet drie mandagen zijn.

Top

Wij kunnen u helpen. Bel ons op (06) 15 05 2007

Schrijf u in op de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van onze speciale aanbiedingen!